OVER ONS

Totaal pakket

C.J. Duivenvoorde GWW streeft ernaar om de opdrachtgever altijd een financieel interessant totaalpakket te kunnen leveren met haar diensten. Dit houdt in: het meedenken met eventueel ontwerp, meedenken met projectspecifieke uitdagingen van opdrachtgevers, het uitvoeren van een efficiƫnt productieproces en door het bijhouden van de voortgang van de werkzaamheden met behulp van onze eigen Survey afdeling en DICCIS software.

Vakkundig/resultaatgericht

Door het leveren van het totaalpakket is C.J. Duivenvoorde GWW B.V. vakkundig op het gebied van het gehele werkproces van baggerwerk en nat grondverzet. Door zelf de voortgang te bewaken met behulp van onze DICCIS software op de machines, kunnen projecten zeer snel worden bijgestuurd. Daarmee wordt er resultaatgericht gewerkt en heeft de klant grip op zijn project.

Inventief/flexibel

Doordat C.J. Duivenvoorde GWW een kleine organisatie heeft, heeft iedereen binnen het bedrijf raakvlakken met diverse voorkomende werkzaamheden. Samen met de aanwezige vakkundige kennis, zijn wij ook zeer inventief in het bedenken van projectspecifieke oplossingen. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden onze eigen machines en daardoor zijn we in staat snel te schakelen. Elke machine is over de weg vervoerbaar en heeft een korte mobilisatietijd, daardoor zijn we voor zowel grote als kleine projecten een financieel interessante speler.

Schakel ons op tijd in.

HISTORIE

C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken is opgericht onder de naam Fa. C.J. Duivenvoorde en Zn. in 1946 door Cornelis Jacobus (Kees) Duivenvoorde met als belangrijkste werk het met behulp van een zandzuiger, recultiveren van bloembollenland in de Bollenstreek.

Dit recultiveren bleek een schot in de roos te zijn. Binnen enkele jaren groeide het bedrijf van 1 zandzuiger naar 3 zandzuigers en bleef er voldoende werk in het vooruitzicht. Om de opdrachtgevers volledig van dienst te kunnen zijn werd in 1956 een kleine bulldozer aangeschaft om het land na het omspuiten te egaliseren.

Dit betekende ook dat andere opdrachten op het gebied van grondwerken aangenomen kon worden. Lees het volledige verhaal hier

VCA certificaat